Info Belgie / Nederland

Info Belgie en Nederland

Morocco Carp Fishing Organisatie  – Algemene informatie

Het transport van en naar de luchthaven van Casablanca(rit 2uur) en de luchthaven van Marrakech(rit 3,5uur) is in de prijs inbegrepen

 Alle maaltijden (traditionele Marokkaanse keuken, met, af en toe, een ‘Westers tintje’) zijn in de prijs inbegrepen.

 Boot en dieptemeter zijn in de prijs inbegrepen.

 De wil om al het mogelijke te doen om voor jou een fantastische ervaring en onvergetelijke visvakantie te organiseren en de  bereidwillige en vriendelijke medewerking van al onze ‘Morocco Carp Fishing’ – medewerkers, is in de prijs inbegrepen.

Elektrische motoren kunnen worden gehuurd en zijn dus niet in de prijs inbegrepen.

 De huurprijs voor een elektrische motor (bijhorende dagelijkse batterij service inclusief)

 bedraagt € 12,5 per visdag. (€ 100 voor 8 visdagen).

 (Elektrische motoren dienen op voorhand te worden besteld, bij het vastleggen van de boeking)

Het vliegticket is niet in de prijs inbegrepen.

 Je kunt zelf de tickets bestellen (indien je zelf niet goed op de hoogte bent, kun je

 dit het beste doen via een reisbureau) of, als je wil, kan de Morocco Carp Fishing -vertegenwoordiger, voor jou, de goedkoopste tickets, voor de door jou opgegeven periode, opzoeken (en bestellen)(dit is een gratis service).

 (Vliegtuigprijzen, heen en terug, schommelen momenteel tussen de € 150 en € 250 per persoon, vanuit Brussel-Zuid (Charleroi), tussen

 de € 150 en € 250 pp vanuit Brussel (Zaventem), en tussen de € 200 en € 300 pp vanuit Amsterdam (Schiphol), afhankelijk van wanneer je boekt en vooral, hoeveel op voorhand…) .

 (Indien je zelf vluchten boekt, altijd van/naar Casablanca of Marrakech. Dit i.v.m. het transport van/naar de luchthaven van/naar het meer).

Na dat je contact hebt genomen met de Morocco Carp Fishing – vertegenwoordiger van jouw land, krijg je de door jou gewenste datum(s), (indien nog vrij), 4 weken ‘in optie’.

Je boeking staat vast, van af het moment dat de voorschotten (€ 50 pp), doorgestort zijn.

 (De voorschotten zijn niet ‘terugstortbaar’)

Indien de voorschotten niet binnen de 4 weken worden doorgestort, kan je opnieuw een datum aanvragen en (indien nog vrij), krijg jij die datum opnieuw 4 weken ‘in optie’.

Er kan geboekt worden op eender welke aankomst –en vertrekdatum.

(Er wordt dus niet gewerkt met ‘vaste periodes’).

Tip: Het is meestal, financieel erg aantrekkelijk, om eerst de prijzen en vluchtschema’s van de verschillende vliegmaatschappijen te controleren, alvorens de uiteindelijke exacte datums vast te leggen.

Er kan geboekt worden voor 7 (vis)dagen (dit is het minimum), 8, 9, 10 ,11, 12, 13 of 14 dagen.

Prijzen (geldig van september  t/m september 2018) beginnen vanaf euro 500, voor 7 visdagen.

 De prijs voor vergezellende personen die niet vissen, bedraagt 3/5 van de prijs voor wel vissende personen.

De prijs voor Uw verblijf wordt berekend aan de hand van de beginnende en- eindigende visdag. Daar tegenover staat dat een eventueel hotelverblijf (meestal eerste en laatste nacht), door de klant zelf dient betaald te worden. (Te betalen tijdens het afrekenen van de zogenaamde extra’s, op de laatste dag vóór vertrek). De prijs bedraagt € 35, per overnachting, per persoon. (Warme maaltijd  en ontbijt niet inbegrepen).  

Bijvoorbeeld: Je komt aan op zaterdag namiddag (of avond). Je wordt naar het hotel gebracht,

 waar je een warme maaltijd nuttigt en overnacht. Zondag ’s morgens, na het ontbijt, wordt je naar het meer gebracht om te beginnen vissen. De volgende week, zondag namiddag, stop je met vissen en wordt je, in de vooravond, terug naar het hotel gebracht. Je neemt een warme maaltijd en overnacht in het hotel. Maandag morgen, na het ontbijt, wordt je terug naar de luchthaven van Marrakech of Casablanca gebracht.

De prijs voor Uw vistrip wordt dan als volgt berekend: vissen van zondag t/m zondag, een 8 visdagen –arrangement.

 Uw totale reistijd is dan 10 dagen. (aankomstdag + 8 visdagen + vertrekdag).

Mensen die na het vissen rechtstreeks naar de luchthaven willen gebracht worden hebben de mogelijkheid zich te douchen ter plaatse.

Voor een volledig overzicht van alle prijzen en prijsberekeningen,

gelieve, vrijblijvend, jouw Morocco Carp Fishing – vertegenwoordiger (voor België en Nederland) te contacteren:

 Stefaan Bleijenberg :e-mail adres: fambleijenb@zeelandnet.nl

Marc Vergauwen:e-mailadres: marc.vergauwen@hotmail.com

Bij aankomst op het vliegveld van Casablanca (of Marrakech) wordt je opgepikt door iemand van de organisatie (met een bordje ‘Morocco Carp Fishing’). Daarna gaat het richting Lac Ait Messaoud met een taxi. Afhankelijk van het uur op de dag en de situatie, wordt je al dan niet naar het hotel of direct naar het meer gebracht.

We werken samen met Hotel Ouzoud****,die uitgerust is met zwembad,restaurant en bar.Vanaf Hotel Ouzoud is het ongeveer 25 minuten rijden naar het meer.

Indien je naar het hotel werd gebracht (en niet rechtstreeks naar het meer): Vroeg, in de volgende morgen, na het ontbijt, word je naar het meer gebracht. Daar aangekomen, wordt je voorzien van al je hengelmaterialen en laatste informatie, zodat je een stek kan kiezen. Per boot wordt je daarna naar je stek gebracht. Eenmaal aangekomen op je stek, zal onze medewerker de tenten (bivy’s) en de schaduwconstructie opzetten.

Indien je rechtstreeks naar het meer werd gebracht: Ter plaatse aangekomen, word je voorzien van al je hengelmaterialen en laatste informatie, zodat je een stek kan kiezen. Per boot wordt je daarna naar je stek gebracht. Eenmaal aangekomen op je stek, zal onze medewerker de tenten (bivy’s) en de schaduwconstructie opzetten en wordt je voorzien van een avondmaaltijd.

Iedereen krijgt mee (per twee personen):

•Een kookvuur (groot) + gasfles (groot) + een kookvuur (klein) + koelbox (eten) + een schaduw constructie + een grote kookpot (voor partikels) + een grote plastieken kuip (bewaring en weken van partikels) + een boot met dieptemeter + 2 reddingsvesten + een chemisch toilet + een tafel en 2 stoelen.

•Een schepnet + onthaakmat  + weegzak

•Een volledige set ‘eetgerei’ +  een pot en een pan en een ketel + bakolie + zout en peper + 2 glazen en 2 koppen + specerijen en ‘instant’ koffie, suiker en melkpoeder + afwasmiddel.

Iedereen krijgt mee (per persoon):

•3 hengels + tent + bedchair

•6 hengelsteunen of een ‘rodpot’ met ‘buzzer bars’ (zoals je verkiest)

De boot van de organisatie komt elke dag minstens 1 keer langs en brengt je een warme maaltijd en vers voedsel. Tevens wordt er telkens gevraagd of je nog iets ‘speciaals’ of ‘extra’ nodig hebt, dat wordt dan (in de mate van het mogelijke) meegebracht tijdens de volgende ‘bootlevering’.

Vissers die willen veranderen van stek, kunnen dit melden aan de organisatie. Indien de interne organisatie het toelaat, zullen zij dan, in de loop van de volgende dag, verkast worden. (In principe kan men naar elke stek verkassen die niet bezet is).

 De eerste keer verkassen is gratis.

Verkrijgbaar, maar niet in de prijs inbegrepen:

•Water (flessen van 1,5 liter)

•Coca Cola (flessen van 1 liter)

•Bier (pils) is verkrijgbaar in blikjes van 33 cl (te bestellen bij aankomst)

•Maïs is beschikbaar in zakken van 50 kg (35 euro)

•Marokkaanse wijn (te bestellen bij aankomst)

•Sigaretten (Marlboro Red), 200 stuks per slof

•Whisky (fles 70 cl)

•Ricard 45° (fles 70 cl)

•Atlas-Boilies (vanaf 1 juli 2012, standaard met toevoeging van vismeel)

•Chick peas (kikker erwten)

•Lood (enkel type ‘swivel’) (120 en 170 gr)

•T-shirt en Polo ‘Morocco Carp Fishing’. (M / L / XL / XXL / XXXL)

Als je iets nodig hebt dat niet in bovenstaande lijst staat, kun je (van op je stek) altijd de organisatie contacteren (base camp) met je mobiele telefoon. Je krijgt bij aankomst de telefoonnummers van de medewerkers in het basiskamp. Zij zullen er voor zorgen dat je zo snel mogelijk het gevraagde ter beschikking hebt, binnen de mogelijkheden.

Hengelmateriaal zelf mee te brengen:

•Molens, beetverklikkers, ‘swingers’ en een materiaaldoos om onderlijnen te maken.

•Slaapzak

•Karper bewaarzak(ken) + een unster

•Afdroog handdoek(ken)

In geval van nood…alle spullen die normaal gezien in je tacklebox zitten, zijn ook verkrijgbaar, in het basiskamp.

Tips:

•Neem je slaapzak mee als tweede stuks bagage (indien toegelaten).

(Raadpleeg jouw vliegmaatschappij).

•Om het gewicht in je koffer te beperken, kun je het beste je lood kopen bij Morocco Carp Fishing. Graag op voorhand, bij de boeking, te bestellen, dan zorgen wij ervoor dat het bestelde lood voor je klaarligt. (swivel lood van 120 of 170 gr.)

•Vraag aan jouw ziekteverzekering om informatie en stel je ‘in regel’, om, in geval van ziekte of lichamelijk letsel, zonder problemen te kunnen worden geholpen door de medische diensten in Marokko.

Opgelet:

•Neem geen kempzaad (hennepzaad) mee!

              (Dat kan grote problemen geven, in Marokko)

•Stop je molens en beetverklikkers (alsook de rest van je hengelspullen) in de ‘hoofdbagage’. (Niet in de handbagage!)

              (Soms wordt er, op de luchthaven, moeilijk over gedaan…)

Hoewel er zich, sinds de oprichting van ‘Morocco Carp Fishing’, in 2007, nog geen noemenswaardige ongelukken of ziektegevallen hebben voorgedaan, wil ‘Morocco Carp Fishing’ graag Uw aandacht

 voor het volgende:

“Morocco Carp Fishing, kan nooit verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen, lichamelijke of materiële letsels, verlies van goederen of foutief gebruik van de ter-beschikking-gestelde goederen.”

Wij raden onze klanten aan, indien zij dit wensen, om een persoonlijke reisverzekering af te sluiten.

Ongetwijfeld heb je meer vragen dan dat er antwoorden in deze samenvatting staan. Gelieve, jouw Morocco Carp Fishing – vertegenwoordiger, vrijblijvend, te contacteren a.u.b.

Jouw Morocco Carp Fishing – vertegenwoordiger, voor België en Nederland, is:

Stefaan Bleijenberg:e-mailadres: fambleijenb@zeelandnet.nl

 Marc Vergauwen: e-mail adres:  marc.vergauwen@hotmail.com

Dank U.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.